Efterdyningarna

Hade lite känningar i halsen i lördags morse, men sprang ju som bekant midnattsloppet i alla fall. Det här resulterade förstås i att jag har haft världens DÖDSHOSTA denna min första arbetsvecka. Så istället för att hålla igång lite bra och få in vardagsmotionen jag går när jag cyklar till jobbet så har jag knappt rört mig en meter och går och lägger mig strax efter barnen. Är helt jäkla slut. 

Dock hade jag inte så farlig träningsvärk efter som jag hade räknat med. Bara jätteont i ena knät i typ tre dagar. 


Jomen gäsp från soffan då. Håller tummar för nästa vecka istället. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *