Jag de senaste veckorna:


Alltså jag kan lätt ställa mig till skaran med krossade drömmar om träning på semestern. På tre veckor har jag sammanlagt gjort fyrtio squats, trettio push ups mot vägg, femtio hantelpressar och gått en halvtimma på en crosstrainer. Försök att låta bli att svimma av imp!! Övrig tid har jag läst böcker och druckit kallbryggt kaffe, tänkte jag skriva, men sanningen är att jag mest av allt har roddat barn och sedan fastnat i soffan på kvällen. Förvisso har jag fastnat där med mina brorsor och en massa film, men ändå. Det är inget framgångsrecept för att bygga andra muskler än chipsarm. 

Så. Från och med imorgon när alla resor är slut och besöken är över ska jag bota min post semesterdepp med att börja träna igen. Om jag orkar…

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *