Ny termin! Woop woop!

1470727423125.jpg

Vardag. VARDAG! Åh, två dagar in på höstterminen älskar jag banne mig vardagen. Rutiner, struktur, tid att läsa på pendeltåget, tid att ta en lunchpromenad, tid att träna, LUST att träna.

Det har bloggats en del i dagarna om nystarter och om vi verkligen måste nystarta, men banne mig, jag älskar en god nystart. Jag älskar att sitta ned och planera min träning och se framåt och sätta upp mål och, tja, få en härlig nystart helt enkelt. En nystart ger mig alltid den där extra boosten av energi som jag behöver, och skit samma om mina höglyftade planer inte alltid ros i hamn, jag älskar ändå starta om och ba: NU! FUCK YEAH!

Så jag har planerat min träning och ser framför mig tre månader av ordentligt träningsfokus. Jag tror det kommer bli awesome!

Och del av min nystart, det är väl att försöka blåsa lite liv i denna blogg igen. Vi har ju gått lite på sparlåga under sommaren. Men NU! FUCK YEAH!

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *