Semesterträningen – en sammanfattning

Okej vänta. Jag måste bara kolla i kalendern och se om min mens lurar runt hörnet för just nu känner jag mig så här inför träning:

For realz ya’ll. Just nu har jag typ sensory overload vad gäller träning och vad jag än ser i sociala medier får mig att ifrågasätta mig själv och min träning. Mycket för att “det går ju så bra för alla andra” medan jag själv känner att jag liksom inte kommer någon vart. Eventuellt har jag kollat på för många crossfitatleter på instagram i samband med Games. Helt och hållet orimliga personer att jämföra sig med på grund av LOL, men ändå känner jag mig väldigt mycket prick så här just nu:

Jag är ju inte dummare än att jag förstår att denna opepp är ett direkt resultat över mina mediokra träningsinsatser denna semester. Att planen på att träningsboosta liksom kraschlandade i ett hav av navelpill och prokrastinering och, ja, ni vet, det mesta utom träning. Och det finns, som bekant, inte mycket som får mig på så genomkasst humör som när jag inte tränar. Mest för att jag inte ens kan skylla det på någon annan än bara mig själv. Sjukt irri, mycket lättare att skylla på någon annan.

Men ja ja. På måndag är semestern slut, jag är tillbaka på jobbet med två gym runt hörnet via kulverten och en wod inbokad på Crossfit Eken på torsdag. Sedan tänker jag mig en höst av träningspepp och lust och flow som får mig att känna mig så här:

Ska bara ta mig igenom Midnattsloppet först. Utan att ha löptränat ens en centimeter sedan jag gjorde illa knät. Yay…..

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Det kommer gå jättebra!

    Alla har väl hört om att en vilar sig i form och knät har ju läkt så klart du kommer göra en suverän prestation utifrån förutsättningarna på Midnattsloppet.

    Själv ska jag försöka hinna se Mirijams fotsulor på loppet i Malmö innan hon spurtar förbi mig eget 2km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *