Semesterträning del 4

img_20160720_085559.jpg

Ha ha ha. Fy fan vad jag har varit dålig på att vara en tränande person denna semester. Ännu en vecka har gått utan att jag typ gjort mer än att bära hem min kettlebell från skärgården. Eller okej, bära ned den till båten. Sedan bar tonåringen in den i bilen från båten. Så inte ens det har jag gjort. Men för tyå 10 dagar sedan tog jag Waxholmaren till stan, morgonavgången klockan 06:51 (efter en hyfsat sömnlös natt, no less, på grund av ett barn som inte ville sova och en farbror som snarkar JÄTTEHÖGT. Alltså VERKLIGEN), för att PT:a med Elin. Och få egentid från barnen. Och liksom bara hänga i stan helt själv. Hur bra dag, ändå?

Med Elin körde jag ett benpass och hon ba: det kanske kommer kännas lite imorgon. Det kändes redan när jag gick därifrån, kan jag avslöja. Vi körde lite markteknik, hon gav mig en bank med enbensövningar och så en svettig wod. Puh. Bästa var att hon, när jag gjorde mina sista 10 boxjumps (av totalt 50), ba: visst är det skönt ändå att kunna köra ett ordentligt pass som ändå inte tar helt slut på en. Lol. Jag antar att jag inte såg lika slut ut som jag faktiskt var. För LORD, mina ben var som gelatin. Så pass skakiga!

1469358284255.jpg

Sedan tog jag en sväng till jobbet där jag duschade och snackade med min kollega som jag inte träffat på typ två månader. Och efter det gick jag och åt världens godaste lunchmacka på Systrarna Voltaire. Nom!

img_20160720_122457.jpg

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *