Semester från allt?

Ja hörni, här blir det ju inte så mycket skrivet för min del. Är helt och hållet i semester-mode och fullkomligt dagvill. Har inte haft någon uppfattning om tid heller, förrän nu. Midnattsloppet går ju snart av stapeln och därefter börjar jag ju jobba igen. 

Har inte tränat så himla fokuserat den här sommaren direkt och det har mest blivit kortare feelgood-rundor, ni vet där man mest lunkar på i nån rätt bekväm takt utan att pressa sig. Bra motion men inget som gör att man utvecklas direkt. Jag tänker nu att med två och en halv (väl?) vecka kvar så borde jag hinna få in två längre pass, några korta snabbpass och ett par vilodagar innan. Det måste väl ändå vara rimligt? Har ingen föreställning om att det kommer att bli något nytt personbästa på loppet ändå (men det vore ju onekligen kul…). 

Vilka mer ska springa midnattsloppet? 


Har åtminstone tränat fler gånger än jag bytt hårfärg denna sommar. Alltid nåt!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

  1. Springer i Malmö om exakt en månad.

    Springer, men inte långt eller fort. Målet just nu är att orka hela, inga hela mil ännu i kroppen i år, och ha bättre tid än mitt sämsta millopp. Gärna bättre, och i närheten av mina andra två Midnattslopp.

    Men jag hinner springa minst en milrunda om jag planerar bra. Men å andra sidan måste jag förbi hel också…

    Lycka till och håll oss läsare uppdaterade!

    • Ja det är ju en avvägning det där, springa tillräckligt mycket men inte så kroppen blir slut just innan loppet. Och persa kan man ju lika gärna göra i oktober om det är säsongens mål. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *