Semesterträning del 3

2016-07-18-20-54-42-01.jpeg

Nej hörrni, den här semestern blir det tydligen inte mycket träning av. Vilket så klart inte beror på något annat än min egna lathet. När jag gick på semester tänkte jag HELL YEAH, nu jävlar ska här tränas. Jag hade storstilade planer på ett kort pass per dag, och så ett par längre pass några gånger i veckan. Men nej, så har det ju inte blivit nej. Två veckor in i semestern och jag har snittat på två pass i veckan, och visst, sämre hade det väl kunnat vara, men jag hade liksom sett fram emot att röra på mig, känna mig stark och pigg. Nu känner jag mig faktiskt rätt däst och jäst och lite överfikad. Jo, det är sant – jag känner mig ÖVERFIKAD. Jag trodde inte att det skulle vara möjligt, men tydligen är detta sommaren då jag nådde min maxgräns på fika.

Jag släpade faktiskt med mig en kettlebell ut till skärgården, och då kände jag i alla fall att jag var tvungen att bränna av i alla fall ett pass så att inte släpandet av kettlebellen blev det jobbigaste. Fast, passet blev rätt B, för jag ägnade väsentligt mycket mer tid åt att ta snügga bilder i motljus än att fokusera på passet. Men jag avslutade med ett kvällsdopp, så ändå hyfsat najs på det stora hela.

2016-07-18-21-04-05.jpg

Men ja ja, två veckor kvar av semestern – får se om det blir mer träna av under dessa två kommande än de två bakom mig. Vi kan ju hoppas, men bergis inte.

2016-07-18-21-00-19.jpg

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Min ursäkt är att det är på gränsen till för varmt och jag tränar inte bra direkt på morgonen. Och ställa en väckarklocka för att gå upp extra tidigt. Not my style! Jag snoozar så länge som det går.

    Men ändå har jag hunnit med några pass. Idag tex. I skuggan efter att jag kommit hem från ett ärende på stan, service på cykeln.

    Jag tränar mer än jag brukar men mindre än jag eg vill. Men använder jag magstödet när jag klipper gräset, gör rodd när jag pumpar poolen och balanserar snart 6-åring i vattenbrynet, ser jag det lite som träning. Fast mest som min livsstil. Den nya.

    Just ja. Kaffedags! ☕️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *