Semesterträning del 2

wp-1468439372286.jpg

Så, detta är uppenbarligen sommaren då jag har sällskap när jag tränar trots att jag smiter ut för att inte svinga mina kettlebells på barnen. Idag såg det lovande ut, tills grannbarnen kom ut på sin uteplats och mina barn hörde att jag pratade med dem (eller pratade och pratade, jag flåsade svar under svingar med min 20 kilos KB, boxjumps på rabatten och utfallssteg). Mina kids satte sig ovanligt prydligt i soffan, på behörigt avstånd från kloten, och grannbarnen tittade från sin uteplats. Och dessa fyra kids, så mycket bra input:

Jag: SHIT VAD TUNGT *flås* *stön*

Eddie: Men ta den lilla istället. Den svarta. Den är inte så tung.

Hade inte andan kvar att förklara att jag VILL att det ska vara tungt.

Grannbarn: Men VARFÖR tränar du?

Jag (och alltså förlåt – jag skäms fortfarande över hur ostigt mitt svar var): För att mitt hjärta mår bra av det.

Och visst, det är väl sant, men ÄNDÅ? HUR KAN JAG SÄGA NÅGOT SÅ LÖKIGT?

Går och drar något gammalt över mig.

wp-1468440236503.jpg

Obs: Inga jordgubbar kom till skada under rabatthoppen. För mördarsniglarna har redan ätit upp dem. Fy fan för mördarsniglar.

 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

6 Comments

  1. Jag fick feeling i förrgår och plockade fram en KB för första gången på många veckor. Körde svingar och goblet squats, först 10 av varje, sen 9 osv. Nu har jag så sjukt mycket träningsvärk i låren att jag inte kan gå i trappor eller sätta mig på en stol. Den här kommentaren fyller egentligen inte någon funktion, men det kändes som rätt ställe att beklaga sig 🙂 Och konstatera att det är lämpligt att hålla igång med träningen så man inte får en chock.

    • Ha ha ha, åh nej. Eller åh ja. Eller mest åh aj! Har varit där, att inte kunna gå i trappor är fan jobbigt. Och på jobbet kollade dom jättekonstigt på mig när jag satte mig ned och bumpade ned på rumpan 😀 No shame!

  2. Du är så grym! Peppad att ta mig till gymmet imorgon. Vet att det funkar lika bra hemma men det blir liksom inte gjort nu när jag är gravid men jag älskar fortfarande att träna och mår super när jag gör det, bara att hemma lockar soffan mer speciellt när jag har ont i bäckenet 😕 Tack för peppen 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *