Semesterlärodomar

Under semestern kan det ibland visa sig att man har skills som man inte ens är medveten om att man har. Exempel:  jag kan skälla på mina barn, peka med hela handen (armen) och se ut som 80 år ALLT PÅ EN GÅNG OCH ÄNDÅ HÅLLA EN KETTLEBELL OVANFÖR HUVUDET. För det vore onödigt att avbryta snatchandet liksom.


Det har också visat sig aty Spindelmannen är rätt awesome på rörlighetsövningar. Att mina barn är det, det rä ju sedan gamalt, men tänk: även Spindelmannen. Eller, det är ju egentligen inte så märkligt, som han kutar runt och fångar skurkar.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *