Mitt mål? Att överleva den här sabla amningsperioden.

Nej men gissa om jag har mjölkstockning igen? Begick det fatala misstaget att ta på mig en vanlig bygelbehå när jag skulle in till doktorn en sväng. Eller om det började innan det kanske? Jag vet faktiskt inte. Nu är den här hur som helst. 

I morse tänkte jag att det var ju tur att det bara blev rött och inte så mycket mer den här gången, men när jag skulle lyfta lite hantlar kände jag mig plötsligt svag och sedan tog det en kvart innan influensasymptomen var ett faktum. Håhåjaja. Vem kommer med chokladen?

Vi får säga hej då till barfotalöpningen så länge i alla fall. Det funkar ju inte när jag inte kommer vidare i träningsprogrammet. Och så får jag helt enkelt passa på med hantlar och promenader de dagar jag är stockningsfri. Tydligen väldigt lätträknade dagar!

En positiv sak är att jag i alla fall kan skriva hela alfabetet nu, med min fria fot, när jag står på ett ben på balansplattan! Så. Hur går det med den där chokladen sade ni?

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

8 Comments

 1. Aj fan. Krya och hoppas det inte händer igen.

  Bra med balansplattan och alfabetet. Baklänges nästa uppgift?

  • Haha, ja fast då är det nog den mentala koncentrationen snarare än kroppens om jag ska lyckas komma på hur alfabetet går baklänges 🙂

 2. Kör du med lecithinkapslar från hälsokosten? Jag vet att jag tipsade dig om det för länge sedan. Jag fick inte en enda stockning efter att jag började med det. Åt i ett år, nu vid 15 mån funkar det bra ändå och jag hoppas amma minst ett år till.

  • De funkade inte på mig 🙁 Jag härdar ut istället. Kommer inte långtidsamma som det känns nu, så då känns det lättare att acceptera att det kommer vara så här från och till ett tag.

   • Nej vad synd. Det var verkligen som natt och dag för mig och min kompis blev också hjälpt. Minns helvetet innan med konstanta stockningar. Förstår dig verkligen att du inte vill hålla på länge men vad synd att det inte går att lösa problemet enkelt.

 3. Du har säkert googlat allt redan såklart. (okej, jag vet ovärdigaste grejen att göra…). Men amma på alla fyra har funkat för mig varje gång. När bröstet inte är på minsta vis veckat så har i alla fall mina barn lyckas suga ut allt och då har stockningen försvunnit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *