Just run it off!

Hehe, jo det var ju min plan att göra nu när barnen sover. Springa bort lite träningsvärk från igår, för det kan jag lova att jag har så det räcker och blir över! 

Passet var skitkul och ni vet hur crossfitare ba “det är för alla!” Och man ba “jomen kanske inte för mig” men alltså det ÄR för alla, kände mig inte sämst en enda gång efter att passet faktiskt hade dragit igång. Och att titta ut någon är det ju ingen som har tid med under 10 minuters AMRAP (as many rounds as possible) eller när de försöker sätta sina egna PB:n. Alla som är nyfikna: prova! Gå med en kompis! Säg till att du är nybörjare och inte kan allt fancy lingo!

Är nu förstås helt hooked på crossfit men har ingen möjlighet att gå regelbundet, så får väl köpa nån enstaka månad när det passar in kanske. 

Däremot blir det nog ingen springtur. La mig i soffan och kommer inte upp. Får väl sova här inatt då. 


“Om jag inte andas för djupt känns inte träningsvärken i magen”

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *