CrossFit Eken

Idag hörrni! IDAG! Idag kom jag äntligen iväg till Crossfit Eken. Dit jag egentligen skulle gått för två veckor sedan och testa, men ni vet, ett ont knä kom ju i vägen. Men med ett icke ont knä, tog jag Märta under armen och knallade dit för deras 17-pass som awesome Anna ledde (mandalaya på instagram). Och lika nervös och ont i magen som jag hade innan (hint: jättejätte), lika svinroligt och svinjobbigt hade vi. För jösses vad kul det var.

Så himla bra grej att gå med en kompis förresten. Vi var lika nervösa båda två (se bild ovan) såndet kändes tryggt och fint att vara två. Sedan kändes det ännu bättre att det var Anna som ledde passet, en så himla bra och ödmjuk person. 

Vill alltid träna crossfit nu. Ska bara smörja mina händer lite först efter att ha hängt i räcket, för aj, de gick tydligen sönder lite. Eller huden alltså. HA! Älskar tuffa träningssår. Och medan jag smörjer ska jag fundera på om jag inte borde bli medlem på en crossfitbox ändå. Jag tänker att ja, det borde jag nog. Och Eken var ju ett himla trevligt ställe. 

Mmm, crossfit 💜

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

8 Comments

    • Det ligger precis vid södra station – tror till och med det hette Crossfit Södra Station eller ngt ett tag.

  1. Vad gjorde ni för övningar? Jag har väldigt dålig koll på crossfit.

  2. Jag har två vänner som tränat på Eken i flera år, så ja, det verkar vara riktigt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *