Kör bara kör, ända in i semestern

wp-1467550896042.jpg

Förra veckan såg jag en dokumentär om ett lopp som heter Fotrally. Fotrally är en vandringstävling där du går och går och går och går, dygnet runt utan rast, tills bara en deltagare är kvar på fötterna. Med andra ord, när alla utom en har brutit loppet är den person som är kvar vinanre.  Alla deltagare går gemensamt i 5 km/h. Inga sovpauser, snålt med toapauser, ja, ett riktigt jävla helvete helt enkelt. 55 timmar tog det i dokumentären innan de hade en vinnare. Alltså jösses.

Nu tänker ni att jag anmält mig till 2017 års lopp. HA HA HA. NEJ! Är ni TOKIGA. Det jag ville med detta var att säga att det känns lite som Fotrally, dessa veckor innan semester, när de allra flesta redan gått med ett litet ihärdigt gäng av oss är kvar – den som kämpar längst vinner liksom.

Detta är min sista jobbvecka innan semestern, och det firar jag genom att jag inte behöver lämna barnen på föris och därmed har morgonen typ LEDIG. Eller alltså, jag ska ju jobba, men jag kan gå hemifrån när jag vill, inte för att tajma förskolelämningen. Så jag har tänkt mig att gymma på morgonen denna vecka. Det gjorde jag visserligen 2 av 4 av förra veckans pass, men då hade jag rätt bråttom att ta mig igenom träningen också. Men nu, nu tänker jag komma till gymmet redan vid halv åtta och (förhoppningsvis) njuta av att jag är först. Hoppas jag är först, annars kommer jag bli jättebesviken.

Har ni gått på semester än – eller vinner jag fotrallyt här på Move it Mama?

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

9 Comments

    • Ha ha ha. FY FAN! Nej men alltså, jag kan ändå se grejen med det. Jag skulle vara en av dom som bröt efter 4 timmar, men ändå 😀

  1. Jag ska jobba hela juli. Det lät som en bra idé när vi planerade, men nu är jag inte lika taggad längre.

  2. Jobbar den här veckan också men har en deal hemma som säger att jag tar 4 hämtningar av 5 och han tar 4 lämningar av 5, så jag tränar nästan varje morgon oavsett. Men det bygger på att jag är på gymmet klockan 06.00 iofs. Ändå – så värt!

  3. Söndag kl 16 går jag på semester. Längtar!! Fem arbetsdagar kvar. Tyvärr blir det inte mycket träning den här veckan, förrutom transportcykling hem på fredag – drygt 2 mil. Men semestern inleds med några dagar i Gesunda (Tomteland. Femåriga sonen tror stenhårt på tomten. ), så jag planerar löpning på Gesundaberget som inledning på en semester där många cykelturer, lite löpning och fjällvandring är inplanerad.

  4. Känner igen mig precis. Går på semester nästa fredag, bara sju arbetspass kvar… Kämpa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *