Hon sade att hon skulle börja barfotalöpa, ni kan aldrig tro vad som hände sedan…

Ja. Vi får väl se hur det blir med den här barfotalöpningen alltså. Förkylning, feber mjölkstockning och nu? Förutom att mitt vänstra knä har börjat krångla, som det gör ibland på grund av överrörliga leder antar jag, så lyckades jag dra in babysittern så hårt i min högra fot att jag klöv en nagel och nu inte pallar någon belastning eller tryck what so ever på stortån. Inte för att jag på något sätt är troende, men verkar det inte som om gudarna försöker säga något här ändå? Typ: ge upp och ägna dig åt att lyfta saker istället. Eller helt enkelt bara: ät chips.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *