Istället för löpning – tröstshopping (hurra!)

Har varit sträv och hostig i halsen ett tag och tänker att det nog är kroppen som hälsar att den vill 1) lugna ner sig lite och 2) sova mycket. Tyvärr får den inte göra något av det och då är det klart att den blir lite arg.

I alla fall så råkade jag surfa runt lite på nätet och plötsligt hade jag hittat Sportamores rea. Hoppsan. Såg att mina favoritlöpskor, Nike Pegasus Air Zoom var prissänkta och plötsligt låg dom i kundkorgen och sen var dom visst på väg hem till mig. NÄMEN. Mina skor som jag har nu är egentligen inte så himla slitna, men det känns att dom legat och torkat under senaste graviditeten och medföljande lugna period, dom är mycket stummare i sulan. Kan även beror på att jag är lite tyngre, men hur som helst så känner jag av mitt dumma knä lite och vill gärna ha ordentlig dämpning så jag inte riskerar att paja mig bara på grund av gamla skor.

Dessutom råkade dom vara extremt snygga, och det tackar jag för. Mina gamla pegasus ville jag först inte köpa eftersom dom var i den otroligt o-festliga färgen beige, men kolla dessa:

Bra OCH snygga, jag kommer bli snabbast i stan, sanna mina ord!

Har anmält mig till ett nytt lopp också, Fäboloppet som går när vi är uppe hos mina föräldrar i Ångermanland i slutet av juli. Det beskrivs enligt deras Facebooksida som “ett utmanande skogslopp på ca 7 km med 200 meter stigning” vilket känns helt bananas för mina små taxben som är vana vid Malmö, staden som är platt som en pannkaka. Men det ska bli grymt kul! Eller, det skulle bli det, tills mamma skickade en länk till en artikel där en kvinna blivit attackerad av en björn under ett marathonlopp. Det var visserligen i Kanada men det finns faktiskt björnar där uppe i skogarna också. Jaja, får ta med något vapen för att vara på den säkra sidan, om inte mitt hysteriska flåsande skrämmer bort eventuella bamsar innan de blir sugna på att äta upp mig.

Så: hoppas skorna kommer innan helgen och att det här jäkla halskliandet försvinner så jag kan prova dom för nu är jag megapepp på att kuta!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *