Önskas: Min dröm

Just nu kan jag inte släppa denna innerliga önskan om en egen olympisk stång, rack och bänk. Vet ni hur dyrt det är att köpa? Cirka svindyrt. Slaktar’n muttrade någonting om vart det skulle (eller inte skulle) få plats, men jag är säker att han egentligen menade: men JA vilken awesome idé – jag vet ju att du älskar att lyfta min käresta.

Men. Jag ska banne mig leta efter begagnad rack och bänk. Loppisar, blocket… Folk tröttnar ju på att träna varje dag, och någon gång ska väl jag lyckas slå mynt av det (istället för att vara den som tröttnar, vilket jag annars för det mesta är). Stång och viktskivor med förstås, men de verkar enklare att få tag på till vettiga priser.

Åh. Man måste ju få drömma. Tänk va, mitt liv skulle ju vara komplett med detta hemma, det förstår ju vem som helst. Blir pirrig i magen av blotta tanken.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *