Osäker på vad som var träning idag

Var det besöket på Hågelby med två barn under mina vingar men ingen vuxen att luta sig mot? Där fyraåringen först var överentusiastisk och sedan blev övertrött efter parklek, minibilar, ladugårdsdjur, picknick och barnteater? Och vi alla fick lite för mycket sol och höll på att bryta ihop av all frisk luft innan vi orkat masa oss tillbaka till bilen efter fem timmar? Bilen utan luftkonditionering som stått i gassande sol hela dagen?

Eller var det min lättsamma lilla kvällscirkel med diverse hantelpressar, knipövningar, tåhävningar och marklyft? Jag vet inte jag. Men jag har i alla fall uppgraderat tiokiloskulan till en tolvkilosdito när jag lyfter. Barfotalöpningen ligger däremot kvar på vecka två av programmet. En ihållande mjölkstockning med feber kom i vägen. Efter förkylningen. Också den med feber. Men om jag bara får vara feberfri nu ett tag kanske den tar fart? Låt oss inte hoppas på för mycket, men i alla fall lite grann.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *