Midsommarafton 2016

image

Nu kanske ni tror att jag ska skriva om sill och blomsterkransar och dans runt midsommarstång, men icke. Jag ville bara meddela att på midsommarafton kunde jag försiktigt gå uppför två trappsteg utan att mitt knä gjorde ont.

Det är inte helt bra än, men väldigt mycket bättre. Hurra!

Firade naturligtvis detta på bästa sätt igår kväll på midsommardagen, med ett halvt kilo lösgodis och en extra stark kaffe.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *