Hotellgym FTW!

Ursäkta hallå men jag måste ju liksom bara berätta att om man är ute och åker bil och stannar på hotell och man går och gymmar en lördagskväll klockan nio för att man annars får magknip och fisknip och alla andra knip som sitter i magen och är obehagliga i typ två dagar efter av att ha suttit still för länge då kan man mötas av den här synen:


Ja precis – ett helt tomt gym! Och ni vet ju vad man kan göra då va utan att skämmas? Nej jag menar inte stånka och stöna och svettas, det skäms jag inte för (längre) utan man kan förstås helt skamlöst posa för selfies!


“Hej, titta vad svettig jag är”


“Lattjo med boll, bollsinne noll”

Okej tacohej godnatt!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *