Övar mitt zentänk

image

Där sitter ni och väntar på uppdateringar om mitt balla crossfitpass jag skulle gå på idag på lunchen. Men tji får ni, för eftersom jag har bajsont i mitt knä efter intervaller i måndags så kunde jag inte gå. Jag kan inte heller gå uppför trappor. Eller nedför. Eller upp på en trottoarkant. Eller öppna en tung dörr om jag vilar på det onda knäbenet. Jag känner mig rätt besviken, dels för att löpningen kändes lite på g och dels för att jag var himla pepp på att crossfitta. MEN jag försöker vara lite zen about it. Knät blir säkert bättre alldeles snart, löpning är ju inte min favoritträning ändå och crossfit finns kvar. Idag vilade jag och övade lite huvudstående. Graciös hörrni, det är något jag aldrig varit.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

    • Nope. Långsam ökning, både distans och tempomässigt och samma skor. Däremot tror jag att jag kanske trampade konstigt när jag sprang på grus (HATAR GRUS) på Blodomloppet, och att det är det som spökar.

  1. Äsch, skit i graciös! Du är ju modig och modig är MYCKET tuffare än graciös. Även om du är både och när du står och stilar med bryggor vid vattenbrynet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *