Yolo – som kidsen säger (eller sa för två år sedan)

img_20160612_125753.jpg

När jag länkade lördagens opeppiga inlägg på Facebook (jag vill ju gärna att HELA VÄRLDEN ska känna min opepp) fick jag inbjudningar till både Crossfit Solid och Crossfit Eken att komma och testa på, bli lite hög på endorfiner och sluta hata mig själv. Först tänkte jag, att nej nej nej, inte ska väl jag! Vi kan väl titta på min spontana reaktion:

box

Mmm-hmm, där har ni nivån för min självkänsla just nu. Jag tänker att jag kommer vara SÅ PASS DÅLIG att jag kommer förstöra en hel wod. En wod som en jätteerfaren coach leder och där deltagarna säkert har varit med tidigare – den tänker jag att jag kan typ ha sönder. Om man nu kan ha sönder en wod. Man måste ju ge mig att jag nästan lider av hybris fast åt fel håll.

Men eftersom dessa inbjudningar kom från mina två idoler (Elin och Anna), och eftersom jag litar på bådas omdöme och kompetens, så tänkte jag till slut att jag ska SLUTA TÄNKA SÅ JÄVLA MYCKET OCH BARA GÖRA’T.

yolo

Just nu är jag svinpepp. På tisdagkväll kommer jag springa och panikbajsa en gång i kvarten av nervositet, och på onsdag kommer jag krypa ned till Solid eftersom mina ben kommer skaka av blotta tanken på att jag kanske har sönder en wod (skärp mig, klart jag inte har sönder något) (OMG har jag inte lärt mig att inte jinxa saker?).

Grejen är ju att (och det vet ni ju redan eftersom ni följer bloggen) att min största träningsdröm är crossfit men jag är lite för feg för att våga mig till en box, och lite för bekväm för att få tiderna som erbjuds att funka för mig. Men jag tänker att nu får jag testa två olika boxar under översyn av awesome kvinnz – hur awesome ska inte det bli? Säkert jätteawesome. Så länge jag inte har sönder något. Eller någon.

||||| Like It 11 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

11 Comments

  1. Å jag har varit där – nervös men ändå pepp – och är fortfarande lite men så snart de sagt 3,2,1 GO! släpper det och är bara grymt – en egen zon där bara du är (och en som viskar om bålen ibland) och sen är det slut och allt känns underbart!! Hoppas vi ses på Solid!

  2. Ja! Och alla är jättesnälla fast jag inte alltid fattar första gången eller ställer lådan på fel ställe eller hoppar hopprep så ivrigt att handtagen flyger av (en bestämd men rar wod-ledare skruvade raskt tillbaka dom😁)

    • Ha ha ha. Det låter ju fantastiskt ju! Vid vilka tider tränar du. Med vänlig hälsning, kommande stalker 😀

  3. Är en lunchare – favorit är 11-passet måndagar men det händer även andra luncher!

  4. Åh, jag vill oxå testa crossfit, men vågar inte (och så är det ju satans dyrt och ligger så himla fel till och tiderna är knepiga). Men efter nästa unge som ligger på jäsning så kanske jag vågar mig på det. Är det nån som vet om det finns nåt trevligt ställe i Göteborg/Mölndal?
    Mvh en fegis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *