Den förbannade och ofrivillige icke-löparen

image

“Jaså, det blev visst en löparblogg detta helt plötsligt?” skriver Mirijam och LOL men nej. Eller, Märta och Mirijam är ju löpare som ba: hurra, löpning är härligt och kul. Jag? Not so much. Jag jobbar fortfarande väldigt mycket med att över huvud taget tycka om löpning ens minsta lilla, men det går väl så där i ärlighetens namn. Intervallpass är rätt kul. Men långpassen (ha ha, långpass, vi snackar max 5 km, men i min löpvärld är det ju långt) är fan en fasa. Gud. Det ÄR så tråkigt.

Så varför ens bemöda mig med att springa? Ja, det kan man ju verkligen fråga sig, men alltså, jag gillar ju lopp. Eller i alla fall vissa lopp. Men det är jättetrist att springa lopp om man inte löptränat, så löptränar gör jag. Men det ska jag säga er att någon löparglädje, det ryms inte i detta ketinebell- och lyftarhjärta.

Mmm. Kettlebells. Älskar fan mina kettlebells.

Och bilden? Ja, den förmedlar exat den opepp jag kände efter mitt lunchlöp i förra veckan. I värme. Fy fan alltså.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

6 Comments

  1. Hatar du långpass så skippa dem. Gör det du gillar istället. Intervaller och kettlebells tex det är bra träning.

    Och ja mina långpass är just nu också 5km..

  2. Hahaha, kan inte riktigt förstå hur jag blev springsugen av att läsa detta inlägg, men det är klart: ser jag bara ordet löpning vill jag ju snöra på mig skorna och ge mig ut. Typ 😀
    Smaken är som baken etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *