Det blev en Garmin!

Tack för alla tips! Jag bestämde mig för en Garmin 225 och har hunnit med ett pass med den. Och ja, jag gjorde säsongsbästa på 5 km så hittills måste jag ju säga att det var ett bra köp. 

Nä, men på riktigt. Den är lätt att förstå sig på och går att synka med Runkeeper så jag ändå kan logga mina pass där. Appen som hör till är snygg. Inget att klaga på hittills faktiskt. Jag ska alltid rådfråga er innan köp. Puss på er. 


Min nya bebis. 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

5 Comments

  1. Nu har jag ju köpt en ny klocka för typ ett par månader sedan, som jag dessutom gillar rätt mkt, men har spanat jättemycket på denna också… Antar att det är onödigt att ha flera löparklockor? :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *