Vad var det som hände?

image

Ja JAG vet inte hur det gick till, men plötsligt är jag anmäld till tre lopp. TRE LOPP! Inte illa för en springskeptiker. Så jag gjorde det enda rätta: jag köpte mig en springklocka. För bergis blir jag proffs på en kvart med en så snygg klocka! Oui?

8 juni springer jag Blodomloppet, 13 august Midnattsloppet och 2 oktober Tjurruset. Yay. Blodomloppet springer jag med jobbet och de andra två loppen med Märta.

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Cool! Vad är det för nån? Och ja jag tror på den tesen, att man blir proffs m en sån med sej!

  2. Heja dig så coolt! Jag överlevde med nöd och näppe Vårruset i måndags och kommer nog fasen blunda ett tag innan jag vågar anmäla mig till ett lopp igen. Eller ja, i alla fall tills jag kommit igång med träning igen.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *