Varför ska man ens trääääänaaaa?

wp-1463928942726.jpg

Ni vet hur man ena sekunden ba: YÄH VILKET JÄVLA TRÄNINGSFLOW JAG HAR. Svingar mina kettlebells flera gånger i veckan, spänner musklerna lite blygsamt framför spegeln och nickar nöjt och tänker schyssta pickadoller ändå, skriver massor av inlägg och har idéer till minst en miljard inlägg till.

Men så, på en dag förändras liksom något. Peppen är borta. Det är motigt. SÅ. HIMLA. MOTIGT. Inget som känns kul. Verkligen noll pepp att knata iväg till jobbgymmet. Förhinder (möte och sedan sjukdom) till två av vårens fem utepass (japp, jag har alltså fortfarande inte kommit iväg på ett). Och det finns nog inget som får mig att tappa peppen så mycket som, eh, förlorad pepp och motgångar. Då gör jag lite som Morris gjorde i affären för ett tag sedan – lägger mig ned på golvet och typ låtsassover/spelar död. Eller, jag gör det inte alls lika fysiskt som Morris gör, men PRECIS SÅ känner jag inombords. Typ bara åhhhh, låt mig vara, varför ska man ens träääääänaaaaa?

Ja ja.

Jag har nu beställt en ny löparklocka (för ni vet, löpning är ju inte alls min grej men vem kan motstå prylar), en nya tröja (för den Märta har är så snygg och den var på rea och sedan var tydligen den i färgen jag ville ha slut så då får jag 10% extra i kompensation) och anmälde mig tillsammans med Märta till Midnattsloppet i Stockholm. Ja, och så har jag nu under kvällen planerat ett jävlig prydligt och eventuellt ett lite väl mastigt träningsschema, men just nu är det tydligen så jag fungerar bäst när det kommer till träning – med lite självpåtagen press i form av att lopp och muskler som typ förtvinar för var dag som går.

Go team me. Eller något.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *