Träningsvägrarn

Tycker ändå att jag haft ett ganska bra flow med träningen de senaste veckorna, men idag alltså. Känslan är nej och inte ens ett “jag gör det ändå” kan rucka på det. Så här sitter jag i soffan och det enda jag tänker röra mig är för att hämta en bok och ett paket kakor. För mer än så blir det faktiskt inte idag, trots att jag faktiskt hade tänkt ta mig ut. 


Ett bestämt och ganska tjurigt NÄ!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *