Blodomloppet

20160515_131428.jpg

För ett par veckor sedan fick jag en hel enhet full av nya kollegor. Eller de fick väl mig, snarare. Samma dag som vi gick in i denna nya organisation mailades en fråga ut om vi ville vara led i Blodomloppet. Jag ba: HELL YEAH COUNT ME IN – JAG KUTAR! (Fast först kollade hag om man får medalj, jag springer INTE om jag inte får medalj. Det får man. Och en tröja.) Jag tänkte att what the hell, på fem veckor hinner jag bränna igenom en 5 k-program för att kunna öka farten lite…

Jo.

Well. Nu är det tre veckor kvar till loppet. Gissa hur mycket jag kutat sedan anmälan. Prick noll meter.

Ja ja, jag är ju true to myself i allafall.

Någon här som ska springa Blodomloppet i Stockholm den 8 juni? I så fall kan ni ju titta efter mig där jag springer ett par kilometer efter mitt lag. Som består av chefer. Och mig. He he.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Jag skulle ha sprungit med dig! Men dålig dag. Fast, vi kanske kan hinna sällskapa nå backintervaller eller så innan det är dags?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *