Söndagssvett

image

Förra söndagen körde jag det här passet. Ja, bilden är således en vecka gammal, men vad tusan – det kändes fel att lägga upp ett pass på typ en tisdag som jag så tydligt hade döpt till söndagssvett. Så ja, ni får det idag istället som en lite söndagsgåva.

För tydlighetens skull:

Cirkel 1 (ett varv)
20 st kettlebellswingar
20 st benböj med kettlebell
20 st rodd med kb (10 höger / 10 vänster)

Cirkel 2 (ett varv)
15 kb-swingar
15 benböj med kb
15 rodd (7 höger / 8 vänster)

Cirkel 3 (ett varv)
Samma som ovan fast tio av varje

Det tog lite mindre än en kvart, var svettigt, rätt tungt, och enligt Slaktar’n lät jag som jag gjorde när jag födde barn. Bra, då vet jag att jag tog i.

Hur tunga kettlebells man ska använda går ju inte att säga. Alla jobbar med de vikter som passar dem. Jag körde 20 kg på swingarna och 16 i böj och rodd. Vanligtvis böjer jag med tjugan, men förra söndagen kändes tjugo alldeles för tungt, så då blev det inte det. Inte mer med det liksom.

image

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *