Pollen

image

Hur har ni det där ute i pollenchocken? Jag sa till min kollega senast igår morse att min allergi ändå varit förhållandevis lugn. Gissa vad som hände sedan! Jo, gräspollen i Stockholm hände sedan.

Hur funkar det för er med träningen under dessa pollentider? För min del går det upp och ned. Blir ju så nedrans trött av allergierna att det är svårt att piska igång sig själv faktiskt. Förra veckan var bra, denna vecka inte alls särskilt bra. Nej.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

    • Det verkar som om det är många som blivit rejält pollenchockade i år – antar att blomningen kom så plötsligt och kraftfullt att allas immunsystem ba: HALLÅ??!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *