Coming up: Uteträning i Vitabergsparken

IMG_20150610_202941

När PT-Elin påade att hon skulle köra en uteträningsgrupp tillsammans med sin kollega Elin (praktiskt för mig att inte behöva lära mig ett till namn) ropade jag snabbt: JAG VILL VARA MED. Varje torsdag i fem veckor, med start denna som kommer ska jag därför träna i Vitabergsparken tillsammans med 15 andra träningspeppade. SOM JAG INTE KÄNNER. Tänkte inte på det då jag anmälde mig, att där kommer vara fler än jag, och att jag av dessa känner noll stycken (förutom PT-Elin då). Blev precis rätt nervös över detta och vältrade ett par minuter runt i tankar om att jag kommer vara sämst och svagast och sinka gruppen. Men sedan kom jag på att äh, det är väl skit samma egentligen, för jag vet att det kommer vara roligt och jag vet att det kommer vara awesome med träning utomhus och det kommer vara FANTASTISKT att ha ett pass i veckan i fem veckor som någon annan planerar åt mig. Åh, det ska fasiken bli great!

||||| Like It 9 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *