Kettlebellar vidare

image

Man kan väl säga att jag hittat tillbaka till hemmaträningen. Det känns så mycket lättare nu när det är ljust, både, på morgonen och kvällen. Ehh, fast i ärlighetens namn tränar jag inte överdrivet ofta på morgonen. Men kvällarna då, jävlar så mycket lättare det är att bränna av ett pass efter nattning (eller under nattning, om det är Slaktar’n som nattar) nu när det inte är komoakt mörker längre. Igår fick jag dock flytta in träningen. Helt plötsligt var nämligen typ alla grannar ute och även om träden slår ut i rekordfart just nu har den där gröna väggen ännu inte uppenbarat sig mellan oss och grannarna mitt emot.

Igår körde jag en kettlebell swing / burpeepyramid. Senaste året har jag kört pyramider enligt ett 10 8 6 4 2 – men igår kände jag att jag nog kunde ts mig en hel. Så då gjorde jag det. Och som jag pustade och stönade trodde antagligen våra grannar med med mindre bra insyn att vi ägnade fredagkvällen åt något HELT annat än träning och nattning av odjur. Jag tror till och med npgon började dammsuga, kanske för att dränka ljudet av mitt stönande. Ja ja.

Så här såg mitt fredagspass ut. Mpste skriva upp denna typ av pass för annars tappar jag räkningen. Jag börjar alltså med 10 swingar, och gör en en burpee. Sedan 9 swingar och 2 burpees, 8 swingar och 3 burpees… Ja, ni förstår.

image

||||| Like It 7 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *