Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

18 Comments

  1. Runnin’ med Adam Lambert, Running out med Scissor sisters, Run on love – QOTC Edit med Tove Lo, People, running med Jack’s mannequin.

  2. Med tempot jag håller skulle Run to you med Whitney funka, men du springer ju snabbare än en halt snigel, så kanske inte något för din lista? 😁

  3. …och Runaways, Eclipse. Just den typen av melodiös trallrock är för övrigt min bästa träningsmusik. Inte annars! Sheena is a punkrocker är bästa springlåten ever, men den har ju inget run i sig.

  4. Ja, och Skateboard (L.A Run) med Magnum Bonum! 😂 Du skulle inte startat mig på nåt sånt här alltså…

    • Haha, säkert att du inte har några fler på lager nu? 😂 tack för tipsen!

  5. Running in the family- Level 42. Running up the hill – Kate Bush. Long train running. Run run away. Vet inte artisterna på de sista två.

  6. Run the world med Beyoncé och Spring med Timbuktu (om du inte är strikt med engelskan då).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *