Drömmer lite

imag1694.jpg

Vet ni vad jag verkligen önskar att jag hade? Inte? Tur att jag tänkte berätta det för er då. Jag önskar att jag hade en bänk, ett rack, en olympisk stång och en massa viktplattor här hemma. Fasiken så gött det hade varit ändå. Att slippa behöva gå till gymmet och istället bara kunna glida ned (jag tänker mig att dessa grejer skulle stå i hallen under trappan) (när jag tänker mig detta grundar sig mina tankar i stort på att jag har noll känsla för utrymme och tror att allt tar upp mycket mindre plats än vad det gör) (men skit samma, det här är MIN fantasi) i typ ett par dassiga tajts och bara tränings-bh och lyfta. Eller skit i tajtsen förresten, jag är ju en stor förespråkare av underklädesträning i hemmet.

Jag böjde och bänkade och markade i onsdags på jobbgymmet och jag märkte att det var ett tag sedan jag markade. Tekniken som tidigare suttit som en smäck kändes off och det var först framåt tredje settet som jag kände att de satt. Och sedan kunde jag knappt gå igår på grund av träningsvärk. Jösses.

Men alltså, tänk att ha dessa grejer hemma. Åh. Drömmen!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *