Det kunde vara värre


Ibland, när träningen känns trälig, så tänker jag att det kunde ha varit värre. Det kunde ha varit 80-tal eller tidigt 90-tal och vi kunde fortfarande ha ägnat oss åt sådant här. OBS att jag faktiskt påbörjade en aerobicsledarutbildning under senare delen av 90-talet – det påminde fortfarande skrämmande mycket om detta. Men samtidigt: catchigt och medryckande, så länge jag själv slipper delta.

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

13 Comments

  1. Jag har gått ett gäng ledarutbildningar och jobbade som instruktör för 100 år sen. Eller okej, inte riktigt så länge sen, men nu är det väl kanske 20 år sen jag började och jag höll på i 3 år tills jag flyttade från stan. Älskade det. Som tur var såg man ju aldrig riktigt sådär bananas ut då, men jag tävlade lite också och då var det…aningens mer likt (om än fortfarande inte riktigt så illa)

  2. Men hur kan en träna den typer av byxor som tjejerna har och känna sig bekväm? har gärna bikini på stranden men att träna på det sättet i den typen av kläder.. I think not!

      • Jag gillar att fuldansa och skaka rumpa och barnen skrattar, eller femåringen skrattar och vill att jag ska göra det igen, 8-årigen vill mest bara dö pinsamhetsdöden. Rumpan rör sig i tre ledder. Musklerna i rumpan, huden och sedan isoleringen. Jättehärligt att se. Tänk dig det i en aerobicsvideo i glansiga trosor… Snacka om sjösjuka.!

  3. Hahaha flashback till aerobicsprogrammen som gick på nån eftermiddags-TV när jag var 10. Tränade till dem ibland när jag kom hem från skolan. Dock med mer normala kläder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *