Gillar du att slippa tänka? Följ det här kontot!

FullSizeRender

Ibland (ganska ofta) drabbas man ju av akut tidsbrist kombinerat med akut uttråkning och noll fantasi. Då kan det vara bra att ha lite peppiga konton i flödet, så att man påminns om hur kul det ju faktisk är att träna och svettas. Något som kanske kan hjälpa till att få en att lägga ner telefonen och slänga sig på köksgolvet och dra av några armhävningar eller burpees är kontot @enwodvarjedag. Wod står ju för Workout Of the Day och det är helt enkelt ett gäng simpla (nåja, men de kräver endast din kropp) övningar som du kan göra lite när som helst under dagen.

Dagens WOD tar 20 minuter (och är i ärlighetens namn ett extremt dåligt exempel såvida du inte bor i ett slott med 400 meter långa korridorer) och består av

  • run 400 meter
  • max reps pushups

Simpelt iaf, kräver varken eftertanke, googling på övningar eller några förberedelser, utan det är bara att sätta igång. Förutsatt att man har möjlighet att lämna hemmet (eller bor i ett slott då) så klart. Men har man inte det så är det ju en dag i morgon också, och då kommer en ny WOD. Själv ska jag scrolla lite och se om jag hittar något som passar bra att göra när barnen sover middag, vilket borde vara typ när som helst eftersom dom klev upp före klockan 06 i morse. Hejhej!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *