Mammamage i parken

Men hur gåååår det med mammakroppen Sofia? Jo, tackar som frågar, det går rätt bra faktiskt. Jag är inte sådär hiskeligt stel längre. Jag kan till exempel, till och med, ta på mig trosor ståendes nu. UTAN att stånka.

Häromdagen gick jag fyra och en halv kilometer med barnvagn, så april-målet att fixa tre kilometer är redan uppnått. Nu tänker jag inte höja ribban bara för det, utan väljer att vara nöjd med vad jag åstadkommit hittills. Ett av mina mer själsliga mål är att inte hela tiden pressa mig själv nämligen. Dels på grund av att det är sunt att vara nöjd har jag hört, men också för att jag så lätt blir besviken och arg på hela världen om det inte går som jag vill.

Halvvägs stannade vi en park och där passade jag på att hjälpa storbarnet att fylla på sand i en hink medan jag satt i en knäböj, sedan tog jag sandlådekanten i akt och gick balansgång och avslutningsvis så gjorde jag knipövningar till termoskaffet. Kan varmt rekommendera denna lilla rutin om ni tvingas till parklek med era barn. MEN skulle ni ha sådan tur att solen skiner, lillbarnet sover och storbarnet leker med någon annan i sällskapet, rekommenderar jag att ni passar på att läsa en bok istället. Förslagsvis samtidigt som ni gör knipövningar! Typ så här:

 

||||| Like It 6 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

  1. Starkt jobbat! Och ja, att vara nöjd är svårt men mycket bra!

    Stort gilla på termos sol och bok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *