Zombies, run!

Jag har laddat ner appen Zombies, run! för att sätta lite guldkant på min intervallträning. Eller, ni vet, få till någon intervallträning över huvud taget. 

  
Appen är ju inte ny eller så, men för er som inte känner till den så är det som ett spel där du dels ska samla grejer och dessutom springa ifrån zombies. Ni hör ju hur sjukt kul det låter! Det är en röst som berättar själva storyn och då och då kommer det zombies och jagar dig ich då måste du öka. Däremellan kan du spela din musik som vanligt. I gratisversionen som jag har ingår massor av missions och som jag fattar det så är den stora skillnaden mot betalversionen att den går att anpassa mer. 

Aaaanyway, alltså det var askul att springa med den här appen. Men jag hade ju tyvärr inte gjort det så himla lätt för mig. Dagen innan hade jag druckit massa vin till sent på kvällen. Jag hade inte kollat igenom appen så noga så jag visste hur långa intervallerna skulle vara. Jag sprang i skogen där det är jättemycket rötter så jag ramlade och slog knät och fick sakta ner, och dessutom är det sjukt backigt och  SÅKLART kom en zombieattack i en brant backe. Eh, och det var nog alla ursäkter. 

 Nyramlad och arg. 

Nästa gång (för det här kommer jag att fortsätta med!) springer jag en mer plan runda, laddar med H2O och kollar igenom intervallerna. Och så kanske jag inte springer när det är asmörkt. För lite läskigt är det faktiskt…

 Mer eller mindre omotiverat, mest ömkanstiggeri. 

Ska väl lägga till att jag är helt och håller osponsrad. 
  

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

12 Comments

 1. åh! Jag har också den appen. Så himla roligt att springa med den! Men jag håller med, helst inte när det är mörkt…

 2. Kämpar med löpningen just nu. inte alls så snabb och gasell-lik som jag vill vara och tror mig ha varit.

  Dags för intervaller. Låter som om det får bli Zombie run! Behöver få lite fart och våga lite mer.

  Pyramidinteraller är kul, men sjukt jobbigt och tar lång tid.

 3. Haha, modigt!!
  Jag laddade ner appen nångång, men vågade aldrig springa med den… :O
  Kan du inte spela in en video när du springer med den så man får se prick hur läskigt det är? 😀

  • Hehe, kan jag lösa det rent tekniskt så kan jag väl bjussa på det 😉 tänk Blair Witch project. (Närå)

 4. Alltså. Har fingrat på den där appen så himla länge, men varit för snål. Men nu. NU, som tvåbarnsmor är jag bara SÅ redo att skaffa den, skaruveta. När risken för framfall har försvunnit, är det jag som blir jagad av zombies.

  • SJÄLVKLART ska du unna dig! Och vet du, om jag inte sett helt fel tror jag att man kan använda den när man går också, eftersom den utgår från ditt eget tempo. Så varför ens vänta? 😘

  • Men den är riktigt bra! Fast som sagt kanske inte för de lättskrämda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *