Spring Katta, spring!

wp-1460112836187.jpgJag vet nog! Ni sitter där SOM PÅ NÅLAR och undrar om jag verkligen tagit mig an Lofsans löpskolning, eller om jag sket i det? Nej men, jag har faktiskt gjort de första två passen. Och jag har inte dött. Jag har antagligen sett jävligt förbannad och troligtvis lite döende ut, vilket beror på att det är så jag känt mig. Men jag har också känt mig rätt nöjd efteråt, så det är ju gött.

Jag kan också konstatera följande:

1) Jag springer fortfarande ganska långsamt, men…
2) … med tanke på att dagens utepass var mitt första utepass sedan Tough Viking i augusti (utelöppass alltså, tränat utomhus har jag gjort rätt mycket), så känns det helt okej. I alla fall känns det okej just nu, fråga mig igen om några veckor när jag börjar kräva saker av mina ben som de egentligen inte klarar av.

Ja, jag fortsätter nog med Lofsans löpskola. Ja, jag vet att löpskolningen EGENTLIGEN går under ett annat namn, men eftersom klädesmärket som ligger bakom running school inte kan göra rimliga tajts för mig med fladdermage, förutom ett par som de tagit ur sortimentet och ersatt med “en bättre modell” enligt deras presskontakt (pff… “okej”), så tänker jag då inte göra reklam för dem i onödan. Ja, som ni förstår hade jag TYVÄRR på mig just den där nya modellen idag, och MON DIEU vad de INTE var bättre än de gamla. Men jag sparar det till inlägget som kommer framöver där jag tänker såga dessa nya tajts som tydligen är mycket bättre. Ohhh, cliffhanger. Det gillar vi!

God fredag på er!

||||| Like It 8 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Jag har ett par av “det där” märket, som är typ 4 år gamla. Har sytt dem i grenen (!) bara för att jag tycker de sitter så bra. Ibland var det bättre förr….. Hehe! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *