Tre grejer. 

Var ute och sprang idag. Upptäcker väl imorgon om jag var frisk på riktigt denna gång, i vanlig ordning. Kändes såhär efter:

 

Har köpt en cykel. Hej vardagsmotion!

Har suttit lite på huk sen sist också. Inte så himla strukturerat eller så himla länge åt gången, men ändå. Kan detta någonsin bli en viloposition för mig, som vi fick höra av Naprapat-Jonas att det egentligen var? Visst ser jag sjukt avslappnad ut?
 
Och om någon vill anlita mig för fotouppdrag så är det bara att säga till. Hög timpenning tar jag men som ni ser är det värt det. 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *