Ett himla värdelöst pass. 

I förrgår tänkte jag att jag var frisk nog att träna lite. Det var jag inte. Efter typ halva passet var jag så flåsig och yr att jag bestämde mig för att bryta. Inget fel i det, mår man inte bra ska man inte träna. 

Men. 

Nu är jag inne på dag två av skrikond träningsvärk i benen. Har liksom så ont att det är en pina att sätta mig, resa mig, knyta skorna. Och jag ser inga tecken på att det håller på att gå över. 

Varför blev det så här?

 

Då när jag gav upp. Innan min kropp gav igen för att jag började träna för tidigt.  

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *