Helgens höjdpunkter

Vi hade väl någon bra tanke om att göra ett långt inlägg med en rejäl rapport från helgen, men så slog livet till med full kraft och sen i söndags så har det varit dubbla kalas, pärlor i småbarnsöron, APT på jobbet och sovkaosande barn. Ja. Här kommer i alla fall höjdpunkterna från helgens Blogger Boot Camp:

Thaiboxning med Jörgen Kruth. Så jävla kul. Så himla jobbigt. Och nu är det PRECIS vad jag vill börja med mer regelbundet. Jag hade sett fram emot det här passet från början, men alltså. Roligt så in i helv.

Lunchen från Love Truck. Jag åt kycklingbitarna och den var verkligen svingod. Åhhh:ade och mmmmm:ade oss genom lunchen.

Yoga med  Ulrica Norberg. Jag brukar inte tycka om yoga och hade egentligen valt ett annat pass den här tiden, men då det ställdes in så valde vi yoga som ersättningspass – och det var så himla bra! Jag blev kanske inte yogafrälst, men det var riktigt skönt.


Och till sist: hamburgerdejt på tu man hand!


Totalt sett en VÄLDIGT bra dag. Och dagen efter kunde jag knappt resa mig ur sängen, som det ska vara!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *