Nu håller vi tummarna va?

För vadå? Jo för att inga små barn drar hem bassilusker och smittar sina ömma mödrar (ja, jag tittar även på er barn i Drevviksstrand…) innan lördag! 

Mest pepp på thaiboxningen, som också är första passet = kommer göra repris av förra året och ta ut mig totalt redan där. Och om vi nu inte bara ska hålla oss till det som står på schemat så är förstaplatsen i peppighet delad mellan heldagshäng med Katta och burgare efteråt med Katta. Åh, Katta min Katta. 

||||| Like It 6 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *