Marsmål

Nu när jag börjar om på noll efter förlossningen (som förmodligen inte händer förrän jag är fullt övergången och tvingas till igångsättning igen, mvh Optimist since -78) tänker jag att jag ska börja med månadsmål. Ganska små till en början och allt eftersom att kroppen börjar fungera igen blir de större och någon gång under tiden kanske jag kommer på vad jag vill göra med mig själv egentligen. Jag har svårt att i nuläget veta vad jag kan förvänta mig av min kropp, eftersom att jag helt enkelt inte vet i vilket skick jag kommer vara, men målen för mars är i alla fall:

  • Föda barn
  • Ta mig igenom steg ett i MammaMage-appen
  • Ta mig ur mitt svåra mustberoende när påsken är över och butikerna slutar sälja must igen.

Inget enormt alltså. Förutom förlossningen. Som jag hoppas kommer snart. Helst innan jag har blivit galen och gnagt av mig båda vristerna… Var alltså beräknad till i fredags och har till den artonde eller så på mig att komma igång, och gör jag inte det blir det igångsättning eller snitt. Vi får se. Har ni några marsmål?

IMG_1931

Jag med galen blick och en presentkopp som Katta ska få. Längtar nästan lika mycket efter en WOD som att vara förlöst! Men WOD får vara ett månadsmål längre fram tror jag. Vill inte inleda tvåbarnslivet med att gå sönder. Ännu mer.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

    • Haha OM jag ska! Hela den här bloggen ska få en ny, knipande, inrikting så fort jag kommer ut på andra sidan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *