Ryggsäck, ryggsäck yeah!

Köpte en ryggsäck för ett litet tag sedan och har nu varit ute och testat den. Innan har jag sprungit med ryggsäck typ två gånger, men den har skumpat som fan och det har inte varit ett dugg bekvämt. Denna är en löparryggsäck av märket Salomon (tyvärr ej sponsrad utan betald till fullo av mig själv) som jag slog till på på rea.

  
 Den är gjord i ett väldigt lätt material och väger i sig själv knappt nåt. Det går i lite grejer, typ ett par skor och nåt mer. Jag tänker mig att jag kan använda den för att springa till gymmet och då få med mig inneskor, vattenflaska och så. Nu när jag testade så mosade jag ner det jag hade närmast, dvs barnens leksaker som ligger överallt på golvet hemma. 

Den har flera fack inuti och gjord så att man kan lägga i en vätskepåse (som förstås är den korrekta facktermen), och dessutom har den ett par fack i midjebandet som funkade bra till mobil och nycklar. 

 

Knäppningen sitter bekvämt, men som ni ser så har de som gjort den inte räknat med bröst. Det knäppet går att justera i höjdled men det hjälpte knappast mig, då det bara var ännu mer bröst neråt. Väskan satt bra och skumpade ej trots detta och var riktigt bekväm att springa med! Det blev inget skrytarrunda pga blåsigt och svinhalt, men jag tänker ändå att just väskrundorna kanske inte är de jag gör PB på. 
Känner mig sjukt nöjd med köpet, med tanke på att flera av de väskor jag sett i test varit minst dubbelt så dyra. Så nu hoppas jag bara att den kommer till användning ordentligt!

  
Och: vilka av er knep referensen i rubriken?

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

8 Comments

  1. Den KAN inte gå någon förbi. Om inte denne någon lever under en sten och hatar barn. Jag har förresten haft typ en sån där, just från Salomon, i många år och är mycket nöjd, bra köp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *