Överkroppsstyrka och pannben

imag0504.jpg

Fatta ändå, att en fyraåring bara kan hänga så där! Jäklar vilken råstyrka liksom! Och när han tappade taget fångade den där passande armen upp honom, även om hans ansiktsuttryck när han släppte avslöjade att han inte riktigt visst om att han blev passad på.

20160228_114925.jpg

Men jag fick ju också använda min råstyrka en del, genom att släpa på de som vägrade gå och hojta argt åt de som vägrade lyssna – vilket innebar att jag bar och röt åt halva sällskapet. Men vi orkade faktiskt med fyra timmar på Naturhistoriska innan vi gav upp (mycket tack vare pannbensträningen inför Tough Viking) (faktum är att Tough Viking var en jäkla cake walk jämfört med denna dag) – mon dieu, tack och adjö. Nu kommer det ta en hel arbetsvecka innan vi återhämtar oss, för vi har INTE sportlov veckan som kommer. Min tonåring har, men han får reda sig själv. Jag och småttingarna tar en sportlovsfredag bara, det räcker bra det.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *