Balett!

På jobbet idag så hade jag balett-workshop med mina åttor, ledd av en person från Operan. Hur kul det var? Askul! Kände dock att det var högst olämpligt att lägga ut bilder från det på bloggen, så Viola får illustrera armföringen och så får ni lägga på tolv år bara!

 
Och det som nästan var bäst: att hasa runt i träningskläder på jobbet. Fast det bästa var förstås mina fantastiska  elever. Vad de kan!

||||| Like It 8 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *