Blogger Boot Camp 2016: Kattas val

image

Som Märta skrev förra veckan lurar årets Blogger Boot Camp typ precis runt hörnet OCH JAG SKA OCKSÅ GÅ! Ska någon av er gå?

image

Jag ser väldigt mycket fram emot thaiboxningen och ergonomatrix. All about the handstand är ju lite kul att jag valt med tanke på inlägget jag skrev igår men jag är ju också ganska envis, så det ska bli skitspännande med en workshop i just detta. Vem vet, med lite (läs: mycket) övning så?

Lärdomen från förra året som jag tagit med mig till årets BBC, är att det var dumt att inte boka några föreläsningar för jävlar vad jobbigt det var med bara fysiska pass förra året. Så nu har jag med ett par sådana under dagen också. Yay!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

7 Comments

  1. Jag ska tyvärr inte gå i år, men håller med dig.
    Hade EN föreläsning förra året. Det beror säkert delvis på vilka pass man går på (hur jobbiga de är/hur jobbiga man gör dem) men ja, två föreläsningar är nog ganska skönt i alla fall… 🙂

    Kram M

  2. Nej, ska hänga runt i London istället (också mycket bra) men älskar ju BBC just pga träningsglädjen inför våren behövs! Smart drag med lite föreläsningar, fast jag gjorde tvärtom förra gången – tog fler träningspass för att slippa få ont i rumpan av att sitta still.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *