❀ Kettlebells đŸ’Ș

image

Jag lyssnade pÄ senaste avsnittet av den alltid sÄ fantastiska podden StyrkebyrÄn dÀr de pratar med Betty Wassenius om kettlebells. VÀn av MiM vet vid det hÀr laget att jag Àlskar kettlebells och det hÀr avsnittet fick mig att vilja vÀnda pÄ klacken, skita i tÄgförseningar och folk som ciggar en rakt i nyllet pÄ perrongen (som före detta rökare har jag blivit ohÀrligt sjÀlvgod och hatar alla som röker pÄ offentliga platser, men jag Àr i alla fall medveten om min brist pÄ empati) och knalla hem och svinga mina klockor.

Jag inser nĂ€r jag lyfter, att min kettlebelltrĂ€ning  hemma och min kb-tekniktrĂ€ning med Elin gett mig en himla bra grund med tekniken vid lyft. Jag kĂ€nner nĂ€r jag slackar, ser pĂ„ film nĂ€r jag gör fel, tekniken vid benböj (förutom de dĂ€r fulingarna i onsdags), frivĂ€ndningar och pressar sitter bra efter alla svingar, clean & jerks, snatchar och böj med kb. Även marklyften Ă€r ju jĂ€vlar i mig bra att backa och köra lĂ€tta med kb ibland för att fila tekniken.

Ahh. Blir sugen pÄ att kettlebella nu igen, men sitter ju banne mig pÄ en fÀrja mot spalyx pÄ NÄdendal. Det gÄr vÀl Àn det med.

||||| Like It 9 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska pÄ MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det hÀr laget, men efter ihÀrdig rehabtrÀning sÄ hittade hon de dÀr magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med MÀrta - FUCK YEAH! Hon Àr en tatuerad statstjÀnsteman vars mÄl just nu Àr att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Jag Ă€lskar ocksĂ„ Kettlebells och har sĂ„ smĂ„tt börjat bygga upp min egen samling hĂ€r hemma. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *