Blogger boot camp

Alltså, det börjar ju verkligen dra ihop sig till årets  Blogger Boot camp. Och jag har nog haft min sämsta träningsperiod ever. Jag brukar aldrig vara sjuk mycket, men tre barn på förskola kan visst rubba även mitt immunförsvar. Egentligen gör det ju inget, jag är ju där för att ha kul och ta igen massa förlorad träningstid med Katta och såklart hänga med er andra som ska gå. 
…men tänk om jag är sämst på allt?

||||| Like It 6 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

  1. Då vet du hur det är att vara jag :*

    Samt att du är ju en power woman i grunden, så det kommer gå asbra ska du se!

  2. Jag kan lova dig att det inte kommer vara så. Och jag har faktiskt varit på ALLA BBC, så jag om någon vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *