Bakläxa till fubb-Katta

imag0118_1.jpg

Okej, jag ser ju skitdeppad ut på den här bilden. Det var jag inte, jag var bara väldigt trött efter dagens 5×5-omgång.

Jag filmade mig själv idag när jag gjorde mina knäböj och insåg snabbt när jag kollade på filmerna nu under kvällen att hallå, vad är det DÄR för fubb? Jag har en ganska schysst range of motion när det kommer till knäböj kan jag tycka, men jädrar i min lilla låda vad jag inte var i närheten av mitt vanliga böj-eli-böj.

Pfft.

Näe, denna vikt blir det bakläxa på för min del – på fredag ökar jag inte, nu ligger jag kvar på denna vikt tills jag gör det snyggare än vad jag gjorde idag. Banne mig. Däremot satt frivändningarna (som jag gjorde pga kul, inte del av 5×5) som en smäck och eftersom jag är en jävla kappvändare byter jag nu favoritövning från benböj till frivändning. HA! Den kan min sopiga böj allt ha!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. SÅ himla bra att filma sig ju. Ser allt som är bra, allt som är mindre bra. Plus! – kan ta coola screenshots! Mycket viktig sak.

    • He he, ja, egentligen är det mest därför jag filmar, för att kunna ta screen shots (på riktigt), formkollen är liksom bara en bonus 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *